Pääsylippu / Rautaparran runoilta 1.8.2020

15,00 

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 1041 Osasto:

Kuvaus

Tervetuloa Rautaparran runoiltaan 2020!

Kirjallisuustapahtuman aiheina ovat muun muassa puolalainen underground-kirjallisuus ja ylisukupolvinen suru. Tilaisuuden järjestävät Kirjallisuus- ja kulttuuriyhdistys Särö ry sekä Kasvajat ry.

— Tapahtumapaikka on vaihtunut aiemmin ilmoitetusta! Rautaparran runoiltaa ei siis järjestetä edellisvuoden tapaan Strömforsin ruukissa Ruotsinpyhtäällä, vaan muutaman kilometrin päässä Stockforsin ruukissa Pyhtäällä, Kymijoen vastakkaisella rannalla. —

Pääsylippuja on myynnissä 40 kpl. Lipunmyynti päättyy ke 29.7. klo 23:00. Lippuja voi ostaa ainoastaan verkkokaupasta.

Aika: Lauantai 1.8.2020 klo 17:00–22:00.

Paikka: Stockforsin ruukki, Kaarihalli ja Patruunantalo.
Osoite: Harjuntie 111, Pyhtää.

Ota mukaan: Pääsylippu (joko tulostettuna tai esim. puhelimen näytöltä), omat alkoholijuomat (tapahtumassa ei myydä alkoholijuomia), käteistä, lämpimiä vaatteita.

Paikan päälle järjestetään bussikuljetus, joka sisältyy pääsylipun hintaan. Bussi lähtee Helsingistä klo 15:00 ja saapuu perille (noin 300 metrin päähän tapahtumapaikasta) klo 17:00. Bussiin voi nousta myös Porvoosta ja Loviisasta. Paluumatkalle bussi lähtee klo 22:00. Bussissa on WC. Yli 50-paikkaisessa bussissa on mahdollisuus istua väljästi. Tarkemmat bussin lähtöpaikat kerrotaan pääsylipussa. Paikalle voi saapua myös omalla autolla.

Illan esiintymiset pidetään Kaarihallissa tai lämpimällä säällä sen terassilla, josta avautuu kaunis jokinäkymä. Ruokailu järjestetään viereisessä Patruunantalossa. Kaarihalli ja wc-tilat ovat esteettömiä, Patruunantalossa on muutama porras.

Yleisön ja esiintyjien käytettävissä on käsidesiä. Turvaväleistä huolehditaan bussissa sekä tapahtumapaikalla mahdollisuuksien mukaan.

Mikäli tarvitset majoitusta Stockforsissa, ota yhteyttä: .

Tärkeää!

Valitse toimitustavaksi verkkokaupassa ”Pääsylippu (Rautaparran runoilta)”. Toimitustapa valitaan yhteystietojen antamisen jälkeen. Lähetämme lipun vuorokauden sisällä sähköpostiisi pdf-tiedostona ilman toimituskuluja.

Ota mukaan käteistä! Paikan päällä voit ostaa iltaruokaa ja juomia (ks. alla). Myynnissä tarjoushintaan Särön uusi Alakulo-numero ja Puolan aika -teemanumero sekä laadukkaita Blank Berlin Books -muistikirjoja. Maksuvälineenä käy vain käteinen. Ruokia voi kuitenkin ostaa myös MobilePaylla.

Ota omat juomat mukaan! Tilaisuudessa ei myydä alkoholia, joten jos haluat nauttia alkoholijuomia, tuo ne mukanasi.

Ilmoita etukäteen, tuletko bussilla vai omalla kyydillä. Voit kirjoittaa tiedon verkkokaupassa ”Vahvista tilaus” -sivun alalaidassa olevaan kommenttikenttään tai sähköpostitse .

Ilmoita ruokatoiveesi etukäteen lipun oston yhteydessä. Pyrimme välttämään ruokahävikkiä. Siksi pyydämme sinua valitsemaan alla olevasta listasta, mitä haluat tilaisuudessa nauttia, ja ilmoittamaan siitä meille etukäteen. Voit kirjoittaa tiedon verkkokaupassa ”Vahvista tilaus” -sivun alalaidassa olevaan kommenttikenttään tai sähköpostitse .

Mikäli ostat useampia lippuja, ilmoita kaikkien osallistujien valinnat.

– Fetasalaatti + leipä (5 e)

– Fetasalaatti + leipä + kasviskeitto (6 e)

– Fetasalaatti + leipä + kasviskeitto + makkara (7 e)

– Mustikkapiirakka (2 e)

– Kahvi / tee (sis. lisäkupin) (1 e)

– Mehu (1 e / lasi)

Esiintyjät ja ohjelma:

15:00 Bussi lähtee Helsingistä.

17:00 Bussi saapuu Stockforsiin.

17:20 Illan juontaja Petri Pietiläinen avaa tilaisuuden Kaarihallissa.

17:30–18:10 Suomentaja ja toimittaja Tapani Kärkkäinen: poliittinen Puola, Olga Tokarczukin kääntäminen ja Puolan underground-kirjallisuus.

18:10–18:30 Tauko.

18:30–19:00 Kirjailija Anita Konkka: 50-vuotinen kirjailijanura, masennusjaksot ja unet. Ajatuksia feminismin kehityksestä 1970-luvulta nykypäivään.

19:00–20:00 Ruokatauko. Ruokailu Patruunantalossa.

20:00–20:30 Nuoret kirjoittajat Reija Korkatti ja Deria Kurkan. Korkatti: sukupolvien ylittävä suru. Kurkan: inspiraation löytäminen, muistot ja muisti kirjoittamisen innoittajina.

20:30–21:00 Suomentaja ja runoilija Kai Nieminen: alakulo kirjoittamisen olotilana.

21:00–22:00 Vapaata illanviettoa.

22:00 Bussi lähtee Stockforsista paluumatkalle Helsinkiin.

Kirjailijat lukevat haastattelujen alussa katkelmia julkaisemattomista tai julkaistuista teoksistaan. Tilaisuuden juontaa ja esiintyjiä haastattelee tietokirjailija Petri Pietiläinen.

Tiedustelut: Mark Mallon, 041 535 6065, .

Tapahtuman järjestämistä tukee Aktiasäätiö Porvoo.

Nähdään Stockforsissa!