12 Särö-runoilijaa tiistaina Kotkassa. Vapaa bussikyyti tarjolla Helsingistä Kotkaan ja takaisin!

Pikatiedote huomisesta (tiistain) Kotkan runoklubista:

Pekkas-akatemia ja Särö esittää: tusinallinen Särö-runoilijoita Ravintola Kotkankadun Albertissa huomenna tiistaina 20.4. klo 19 alkaen!

Astu ainutlaatuiseen tilaisuuteen — luvassa ennätysmäärä Särössä julkaisseita tai Säröön muuten kytköksissä olevia runoilijoita, osa esillä ensimmäistä kertaa. Nauti runouden ammattilais- ja amatööriverta, jota virtaa Kotkaan pitkin poikin Uudelta Itämaalta, niin Hämeestä kuin Helsingistä!

Runobussi Helsingistä ja takaisin…

Jos haluat nauttia runoilijoiden vapaasta kyydistä, nouse Särön Kotka-runobussiin Kiasman edessä klo 16.30, Porvoon Rihkamatorilla 17.30 tai Loviisan linja-autoasemalla klo 18.00. Matka on kaikille ilmainen, mutta yleisöltä kerätään vapaaehtoinen kolehti runoilijoiden virkistäytymiskassaan. Tapahtumaan ei ole ennakkoilmoittautumista, mutta bussikyytiin halajavan on syytä ilmoittaa tulostaan  tekstiviestillä numeroon 041 535 6065.

Tilaisuuteen on vapaa pääsy. Muutokset, lisäykset ja poistot mahdollisia.

Lavalla ainakin: Markku Aalto, Veera Antsalo, Riikka Heinonen, Marjo Heiskanen, Tuukka Hämäläinen, Tuomas Kerätär, Mark Mallon, Anne Mölsä, Ulla Ora, Teppo Paulasto, Juha Rautio, Jarkko Tontti sekä mahdollisia yllätysvieraita. Illan juontajana kotkalainen runoilija Tuukka Hämäläinen.

Bussiaikataulu:

16.30 lähtö Helsingistä Kiasman edestä
17.30 lähtö Porvoosta Rihkamatorilta
18.00 saapuminen ja lähtö Loviisasta
18.45 saapuminen Kotkaan, ravintola Kotkankadun Albertin korville

Paluu Kotkasta Helsinkiin n. klo 23, paluumatkalla pysähdykset Loviisassa ja Porvoossa. Saapuminen Helsinkiin noin klo 00.50, tai hieman aikaisemmin, jos niin sovitaan. Huom: Jos bussikyyti kiinnostaa, muistathan ilmoittaa siitä!