Pääsylippu / Miinanraivaus- ja runoilta Helsingissä la 5.10.2024

5,00 

Osasto:

Kuvaus

Pääsylipusta tulee sähköpostiin ostovahvistus, joka esitetään Särön henkilökunnalle paikan päällä.

Tervetuloa Särön Välitilaan miinanraivaus- ja runoiltaan! Tilaisuudessa Aria Kuunvaara ja Antti Rytivaara kertovat miinanraivauksesta Ukrainassa ja lausuvat runojaan, jotka ammentavat surrealismista ja omakohtaisista kokemuksista. Lopuksi on aikaa yleisön kysymyksille ja vapaalle keskustelulle.

Aria Kuunvaara on 25-vuotias porvoolainen kirjoittaja, joka työskentelee miinanraivaajana ja miinanraivauskouluttajana Ukrainassa. Lisäksi hän tekee keikkatöitä turvallisuusalalla ja kouluttaa järjestyksenvalvojia. Sekä hänen työssään että teksteissään esiintyy vahvoja kontrasteja, jatkuvaa selviytymistä ja hetkiä, joissa toivo ja tuho ovat samalla viivalla.

Antti Rytivaara on Porvoossa asuva LVI-insinööri, aktiivinen reserviläinen, miinanraivaaja, kirjoittaja ja harrastajanäyttelijä. Suomen ensimmäisen humanitäärisen miinanraivausyrityksen perustanut Rytivaara on käynyt neljä kertaa Ukrainassa kouluttamassa miinanraivaajia ja raivaamassa miinoja. Tarpeellista vastapainoa hänen työlleen on kirjoittaminen, jonka moottorina toimivat suru ja rohkeus.

Tarjolla on pientä suolaista. Omia eväitä ja juomia saa nauttia paikan päällä.

Aika: lauantai 5.10.2024 klo 19–21. Paikka: Välitila, Helsinginkatu 17 B, Helsinki. Pääsymaksu: ovelta 7 € (kortti, käteinen, MobilePay), ennakkoon ostettuna 5 €.