Älkää hätäilkö, Nerous-Särö on kohta postituksessa!

Mark Mallon:

Nerous-Särö ilmestyy huomenna, siis torstaina, Tallinnan Kirjapainosta Porvooseen, ja ensimmäinen erä tilaajille ja tekijöille saadaan samana päivänä postiin, ja perjantaiksi vastaanottajien luukkuihin. Loput tulevat perille alkuviikosta.

Jos et ole kestotilaaja, etkä jaksa tai osaa mennä lähimpään Akateemiseen kirjakauppaan, ja haluat tietää, mitä Suomen marginaalisemmassa kermassa oikein tapahtuu, voit tilata Nerous-Särön suoraan kotiisi ilman käsittely-, posti- tai muita lisämaksuja. Ilman velvoitetta minkäänlaiseen jatkotilaukseen: yksittäistilauksen jälkeen emme enää ikinä lähetä sinulle mitään, lupaamme sen, halusit tai et.

Särö tulee aina ykköspostissa, kauniissa kuoressa, kuuden euron laskulla varustettuna. Ei ole paljon, eihän.

PS: Jotkut lukijamme ja tekijämmekin toisinaan ihmettelevät, miksi Särö painetaan Virossa, ei Suomessa. Kotimaista työtä kun pitäisi kannustaa. Perustelut: Tallinnan Kirjapainon (Tallinna Raamatutrükikoja) painolaatu on kaikin puolin huippuluokkaa, sitä paitsi Tallinnan Kirjapaino käyttää lankasidontamenetelmää, josta suomalaiset painajat ovat monimutkaisuutensa ja kalleutensa takia pitkälti luopuneet. Lankasidonta takaa sen, että Säröt kestävät kovakouraisenkin lukemisen, isältä pojalle, tyttäreltä äidille. Sivut eivät irtoa vaikka lehti revittäisiin käsistä.

Entä kuka uskaltaa väittää, ettei Virokin ole kotimaata?