Berliinin residenssiin heinäkuuksi — vielä ehtii hakea!

Särötiedote:

Hyvät ystävät, jotka haluatte viettää Berliinissä heinäkuisen viikon tai vähän enemmän! Käyttäkää mahdollisuutta hakea Särön residenssiin. Residenssiin haku päättyy huomenna sunnuntai-iltana, joten kiirettä pitää pitää. Syksyn aikoja voi myös hakea, mutta niille on enemmän tunkua. Liittäkää mukaan jäsenhakemuksenne Säröön, jos ette vielä ole jäseniä. Kaikki tiedot lyhyesti ja muodollisesti.

Residenssi-Berliini-yhdistelmä on monelle ihmiselle tuonut hyvää tuuria: inspiraatiota, masennuksen poistoa, uusia työmahdollisuusiksia, näyttelyitä ja esiintymiskeikkoja — joten loma ja työuran edistäminen saattavat hoitua kaupungissa ikään kuin sylikkäin.

Jos tulette heinäkuussa, ottakaa uimahousut (tai tarvittaessa koko asu) mukaan. Berliinissä on satoja järviä, ja monissa niistä on erinomaisen mukavaa uida. Melkein kaikilla uimarannoilla myydään cappuccinoa, olutta, jäätelöä ja makkaraa, vähän kauempana saa falafelia, aina. Viilentäytyä voi myös kirkoissa ja museoissa. Tiedoksi, että Berliinissä melkein kaikki on edullisempaa kuin Suomessa.

Residenssin käyttömaksut Särön jäsenille: yksiö 18e/vrk, kaksio 27e/vrk, koko residenssi 45e/vrk. Särön avustajille 10 prosentin alennus.

Jäsenhakemukset osoitteeseen , hakemukset residenssiin ja tiedustelut: .

Lisätietoa residenssistä ja jäsenille varatuista ajoista.   Lisätietoa jäsenyysasioista.