Joulumyyjäisissä pe 15.12. lehtiä, kirjoja, muistikirjoja ja glögiä

Helsingin Kalliossa sijaitsevassa Särön Välitilassa ovet ovat avoinna klo 14–18. Tule moikkaamaan säröläisiä ja tee jouluksi kirjallisia löytöjä itsellesi ja läheisillesi!

Myyntipöydillä ja -hyllyillä on tulevana perjantaina herkullinen kattaus kirjallisuutta, kirjoittamista ja ajattelua arvostaville sukulaisille ja ystäville:

Nobel-palkitun Olga Tokarczukin novellikokoelma Rumpujen kaupunki ja esseekirjanen Ognosia; molemmat ovat ilmestyneet kuluvana vuonna (suom. Tapani Kärkkäinen).

Vuonna 2021 julkaistu Koronan kääntöpuoli on yhä ajankohtainen artikkelikokoelma virusten leviämisestä ja torjumisesta sekä väestön polarisaatiosta, jota monet journalistit ja poliitikot pandemiavuosina työllään edistivät.

Berliinissä valmistetut Blank Berlin Books -muistikirjat ovat yksilöllisiä ja laadukkaita taide- ja käyttöesineitä useassa eri koossa.

Särön irtonumeroita on valikoimassa alkaen ensimmäisistä, vuonna 2006 julkaistuista numeroista aina vastikään painosta tulleeseen, visuaalista runoutta ja kääntämistä käsittelevään Muoto ja merkitys -tuplanumeroon.

Tervetuloa myös vain glögille ja piparille!

Paikka: Välitila, Helsinginkatu 17 B, Helsinki.

Aika: pe 15.12.2023 klo 14.00–18.00.

Välitilan näyteikkuna.