Kirjoitusharjoituksista poimittua: Humanismi on yliarvostettua

Kritiikkipiiri / J.K.L:

Porvoon kansalaisopiston kritiikkipiirissä annettiin tehtäväksi harjoitella kirjoittamisen kliseitä. Tehtävän yksi osio oli kirjoittaa kuvitteellisen 20-vuotiaan itssensäkäpertyneen filosofian opiskelijan pateettista tyyliä imitoiden, jonkinlaista esseen ja novellin sekasotkua, ja viljellä kirjoituksessa kliseitä reilusti mutta ei tukahduttavasti. Julkaisemme näytteeksi nimimerkki J.K.L:n kirjoituksen.

Humanismi on yliarvostettua

Tässä ankarassa maassa on vielä toivoa paremmasta, meistä voi tulla suunnannäyttäjiä. Meillä on viimeiset hetket pitää kansamme puhtaana. Kalevalaiset alkujuuremme ovat säilyttäneet meille mahdollisuuden nähdä syvemmälle ja pitemmälle. Meillä on mahdollisuus nähdä kulutususvan taakse.

Ihminen oli ennen elämänsä luoja, kulttuurintuottaja ja selviytyjä. Ihminen on sosiaalinen olento, joka selviytyy lajina elämällä toisten kanssa pienissä yksiköissä. Länsimainen systeemi on alentanut tämän itsenäisesti ja luovasti toimivan yksilön pelkäksi kuluttajaksi. Kuluttaja ei luo itse, vaan käyttää/katsoo/kuuntelee muiden tuottamaa. Yhteiskunta opettaa kuluttajat käyttämään palveluita ja samaan aikaan syyllistää heistä viisaimmat. Suuri massa ei syyllisty, se toimii kuin lammaslauma. Mainonnan vietävänä se määkii seuraavan välttämättömän turhakkeen perään. Massa ei pidä siitä, että sitä arvostellaan ja se on henkisesti liian laiska muuttuakseen. Lihavat eivät laihduta, vaan menevät vatsanohitusleikkaukseen. Alkoholistit takertuvat Jeesukseen kovimmassa hädässä, tai juovat itsensä hautaan. Herkuttelijat kääntävät kelkkansa ja niksahtavat syömishäiriöön. Massa ei näe, että sitä viedään kuin entistä sikaa saunan taakse. Tätä asiantilaa ei muuteta järkipuheilla ja valistuksella. Henkinen lobotomia on jo tapahtunut. Ihmiset ovat muuttuneet ihmisistä kulutustorakoiksi ja mitä torakoille pitää tehdä?

Jos kiellät tämän edellisen ja hoet mielessäsi humanismin sanoja: ihminen on arvokas ja ainutkertainen, niin olet vaarassa itsekin. Onko kyvyttömien ihmisten paapominen koskaan auttanut parempaan yhteiskuntaan? Yhteiskuntaan, jossa kaikilla on hyvinvointia. Yhteiskuntaan, jossa heikoilla on asiat hyvin ja vahvoilla on asiat hyvin? EI! Näet ympärilläsi rakennelman, jossa kaikilla menee huonosti ja ihmiskunta on sortumassa. Kulttuurimme on tuhoutumassa.

Kun pelastusvene on uppoamassa, voidaanko kaikki siinä olevat pitää mukana? Ei voida.  On tehtävä nopeita ratkaisuja ja poistettava ne, jotka ovat jo edeltä arvioituna ns. kuollutta lihaa. Tähän toimivaan ratkaisuun auttaa vahva johtaja, joka ei aikaile päätöksissä. Kollateraalia tulee kaikissa ratkaisuissa, mutta se on hyväksyttävä, koska elämme aikakautta, jolloin on tehtävä ratkaisuja eikä seurattava vanhoja kaavoja. Jos nojaudutaan jatkossakin muinaisen paimentolaisheimon 2000 vuotta vanhaan moraalisysteemiin, niin tuhoudumme. Ihminen on nyt erilainen olento ja vanha  tukahduttava orjamoraali vie sen tuhoon, jollemme reagoi uudella tavalla.

Yhtenä pääsyynä ongelmiin on laumaihmisten räjähdysmäinen lisääntyminen! Ne sikiävät kuin torakat täyttäen maapallon joka sopukan. Mädännäisyys on levinnyt joka puolelle. Ei voi puhua enää kansoista, vaan jokaisesta maasta on löydettävä internetin avulla yksilöt, jotka voivat pelastaa ihmiskunnan pelastettavissa olevan osan, sen joka ansaitsee ihmiseksi kutsumisen. Suomalaiset voivat toimia tässä soihdunkantajina, sillä meidän maantieteellinen sijaintimme on suojellut meitä vuosisatojen ajan ja pitänyt veremme puhtaana.

Yksi syy iljettävien laumaihmisten lisääntymiseen on orjauskontojen, kristinuskon ja islamin kannatuksen leviäminen. Erityisesti kristinusko on ihmiskunnan ydintä lahottava voima. Sen orjamoraali korottaa heikot. Se valjastaa vahvat näiden hoivaamiseen, vaikka vahvojen pitäisi käyttää voimansa ja neroutensa uuden paremman yhteiskunnan luomiseen.

Uskonnot kieltämällä voidaan palata ihmisen biologiseen perusluonteeseen: vahvimman oikeus. Se kehittää yhteiskuntaa raudanlujaksi ja oikeudenmukaiseksi. Sille annetaan joka ottaa! Tee mitä haluat! Laumaihmiset, massa, kelpaavat yläluokan työkarjaksi. On muutettava uskonnon mädättämä ajattelutapa hyvä/paha muotoon hyvä/huono. Todelliset johtajat tulevat meidän aikanamme muuttamaan sen tähän muotoon.

Kun kuljen julkisilla paikoilla näen laumaa. Se laiduntaa kouluissa, kaupoissa, työpaikoilla, vapaa-ajan vietossa ja kapakoissa aivottomana massana kuin gnulauma muuttovietin valtaamana. Sen antimia pursuaa tv-ruudusta silmilleni ja minua oksettaa. Kuvottaa! Vaikka silmäni näkevät tällä hetkellä saastaa joka paikassa, toivoa on olemassa ja se saa ohuen hymyn huulilleni. Veljet ja siskot kerääntyvät internetissä osoitteissa, jotka annetaan vain harvoille ja valituille. Jokainen joka vastaa haasteeseen on tervetullut sinne. Haluatko nostaa itsesi torakkalan paskan ja loan seasta todellisten ihmisten, johtajien ja kykyjen joukkoon? Tallo massaa, nouse sen olkapäille ja polkaise sitä päähän. Valvotun testin tehtyäsi massaihmisten joukossa, sinut tullaan hyväksymään todellisten ihmisten joukkoon. Meitä eivät pidättele orjamoraalilait, nousemme ylemmäksi, veljet ja siskot odottavat sinua.  Meillä on välineitä millä toimia. Liity meihin: www. uusiihminen.fi