Kirjoituskutsu koronamasentuneille

Ovatko korona-ajan rajoitukset, eristäytyminen, uutisten ja somen seuraaminen kasvattaneet surua, masennusta, ahdistusta ja mielenterveysongelmia sinulla tai lähipiirissäsi? Haluatko avautua tuntemuksistasi ja havainnoistasi julkisesti mutta nimettömästi? Kirjoita meille.

Negatiiviset tunteet ovat kirjoituksissa tervetulleita, osittain siksi, että Särön seuraavan numeron yhtenä teemana on masennus.

Verkko-Särö julkaisee kesäkuussa koosteen kirjoituksista osoitteessa verkkosaro.sarolehti.net.

Emme hae sairaskertomuksia tai mielipidekirjoituksia. Julkaisemme 20-30 katkelmaa; emme voi julkaista kaikkia lähetettyjä kirjoituksia. Tekstejä käsitellään luottamuksella ja kaikki viestit hävitetään koosteen julkaisun jälkeen. Toimitus pidättää oikeuden lyhentää tekstejä ja huoltaa niitä kielellisesti.

Tekstit julkaistaan nimettöminä, mutta kirjoittajan niin halutessa myös nimellä. Kirjoittajasta julkaistaan tekstin yhteydessä vain suurpiirteiset tiedot, kuten: “Nainen, 42, saippuakauppias.”

Lähetä tekstisi pe 22.5.2020 mennessä sähköpostitse osoitteeseen . Liitä tekstin oheen seuraavat tiedot itsestäsi: ikä, sukupuoli, ammatti (tai jos olet opiskelija, eläkeläinen tai työtön, ilmoita se). Tekstin enimmäispituus on 3000 merkkiä (ei sanaa) välilyönteineen, eli noin liuskan verran. Voit lähettää tekstin viestikentässä tai liitteenä (doc, odt, docx). Laita viestin otsikoksi “kirjoituskutsu”.

Kaikkien julkaistujen tekstien kirjoittajille lähetetään 80-sivuinen Mieli ja kirjoittaminen -Särö (ilmestyy kesäkuussa). Vastanneiden kesken arvotaan lisäksi 3 kpl Blank Berlin Books -muistikirjoja.

Valoa kesän odotukseen toivoo Särö!