Peruutusoikeus ja palautusehdot

Jos olet kuluttaja, sinulla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilaus ilmoittamalla tästä meille viimeistään 14 päivän kuluttua tavaran tai viimeisen tavaraerän vastaanottamisesta, tai jos kyse on tavaroiden säännöllisestä toimittamisesta, ensimmäisen tavaraerän vastaanottamisesta.

Peruutusilmoitus tulee tehdä selkeästi esimerkiksi alla olevan sähköpostiosoitteemme kautta tai palautettavan tavaran mukana toimittamallasi kirjallisella ilmoituksella.

Palautettavien tuotteiden on oltava alkuperäispakkauksessa, käyttämättömiä ja hyvin takaisinlähetystä varten pakattuja. Muussa tapauksessa peruutusoikeus ei ole voimassa.

Jos kauppa perutaan, tavara on palautettava viivytyksettä ja viimeistään 14 päivän kuluttua peruutusilmoituksen tekemisestä alla mainittuun Palautusosoitteeseemme. Palauttajan on tarvittaessa näytettävä toteen, että tavara on palautettu määräajassa, esimerkiksi palautuskuitilla. Palauttajan on maksettava palauttamisesta aiheutuvat kustannukset. Näitä kustannuksia ei makseta takaisin palauttajalle.

Liitä palautettavan toimituksen oheen nimesi, yhteystietosi ja tilinumerosi maksun palautusta varten.

Palautamme vastaavasti tilauksesta tekemäsi maksun viivytyksettä kuluttajasuojalain mukaisesti.

Palautusosoitteemme:

Kirjallisuus- ja kulttuuriyhdistys Särö ry, Nilsiänkatu 10, 00510 Helsinki, Finland.

Asiakaspalvelu

Henkilökuntamme auttaa sinua tilaukseesi liittyvissä kysymyksissä. Otathan yhteyttä joko sähköpostitse tai puhelimitse:
kauppa (a) sarokauppa (piste) fi
+358 40 831 5875 (ma–la klo 10–19)

Vastuunrajoitus

Kirjallisuus- ja kulttuuriyhdistys Särö ry ei vastaa mistään tilaukseen, toimitukseen tai tuotteeseen liittyvästä tai mistään edellä mainitusta aiheutuneesta välillisestä tai välittömästä tai muusta vahingosta paitsi siihen asti kuin pakottavan kuluttajansuojalain tai muun pakottavan lain sisältö on kyseisen vahingon osalta toisin määrännyt.

Erimielisyydet

Pyrimme ratkaisemaan tilaustasi koskevat mahdolliset erimielisyydet ensisijaisesti sopimalla, joten otathan ensisijaisesti yhteyttä Asiakaspalveluumme sopiaksemme asian.

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan.