Mitäköhän Särölle kuuluu? No, lehtien välinen aika vierähtää useimmiten byrokratiassa. Erityisesti syksyisin lehtien välinen alue on harmaata, vaaleaa tai tummaa, ja naakkojen koristamaa.
Särön uusi tekstihautomo on ideointiasteella, ja syksyn numero (3/09) on sekin vielä neitseellisessä tilassa.
Hyvät lukijat ja kirjoittajat, voitte vielä vaikuttaa tulevan numeron lopputulokseen! Esittäkää toivomuksia, tarjotkaa tekstejä! Syysnumeron DL on 2.9.2009, mutta jos jotain ihmeellistä ja valmista työntyy meiliin vielä parikin viikkoa aineistopäivän jälkeen, se kyllä huomioidaan. Muistakaahan, että aineistoa voi tarjota ihan milloin tahansa.
Särö elää nyt neljättä vuottaan, ja muutoksen tuulia alkaa kohta puhaltaa Jyväskylän suunnasta. Risto Niemi-Pynttärin johdolla ja Jyväskylän yliopiston opiskelijoiden toimesta Säröön saadaan viimein kritiikkiosasto. Osasto tulee profiloitumaan omanlaisekseen, särönlaiseksi, mutta enempää ei nyt osata sanoa. Paitsi että kritiikkosasto on ollut Särön toivotuimpia osastoja — hyvänä kakkosena oli senssipalsta.
Pari sanaa tilastoista. Särön tilaajamäärä on noussut hitaasti mutta tasaisesti koko kevään ja kesän, mutta blogin kävijämäärä sen sijaan on puolittunut heinäkuun alkamisen jälkeen. Mitä ihmettä? Ovatko lukijamme luiskahtaneet twitterin ahtaaseen loveen? No kai sieltä takaisinkin pääsee?
Entä arvatkaa, mikä on suosituin hakusana, jolla blogiin on päädytty? Niin, sehän on ”särö”. Entä mikä on toiseksi suosituin? Kolmelle oikein tietäneelle tai arvanneelle ilmainen Särö, ihan mikä tahansa numero. Vihjeenä, että hakusana on kaksiosainen. (Mark)