Säröille saattajat

Särötiedote:

Särön blogi on ollut kesälaitumilla viimeiset viikot ja kuukaudet mutta palailee aktiiviseksi lähipäivinä ja viikkoina. Blogiin kirjoittavat sekä vanhemmat tutut, että uudemmat tutut ja tuntemattomat, säännöllisen epäsäännöllisesti kuten Särön pirtaan sopii. Tarkoituksena on tutkia äärettömän universumimme ulottumattomia ulottuvuuksia ja urheasti tavoitella Lopullista Totuutta.

Tulevalla blogikaudella kirjoittajat lähestyvät Lopullista Totuutta juuri siitä näkökulmasta ja sellaisin keinoin kuin heille sopii. Päämäärä ei kuitenkaan ole Lopullisen Totuuden esitteleminen vaan sen Säröille saattaminen.

Aivan erityisenä teemana tänä syksynä ovat arviot, esittelyt ja kritiikit. Niiden kohteena voivat olla kirjat tai mitkä tahansa muut kulttuurin osa-alueet. Huomautettakoon, että tämä teema ei ole niinkään lupaus vaan ennustus, ja kuten me kaikki tiedämme, ennustukset eivät aina toteudu. Voimme vain toivoa, että ne toteutuvat, ainakin jossain muodossa.

Olkaa valppaina, sillä Särö on tulossa. Ja kyllä, myös Särö-lehden vuoden ensimmäinen numero on tulossa, kaikkien aikojen viiveellä, mutta tulossa yhtä kaikki. Ja tämä ei ole ennustus vaan lupaus.

Säröisin terveisin,

V.A.