Sunnuntain Teos-Särö-klubilla Emilia Hiekkala, Teppo Paulasto, Maria Peura, Tiina Raevaara, Jouko Sirola, A.W.Yrjänä ja runoteatteria

Teoksen ja Särön klubi-ilta sunnuntaina 23.11.2008


Tule viihtymään Teoksen kirjailijoiden ja säröläisten joukkoon Taidetehtaalle Porvooseen — yksityistilaisuuteen, johon pääsee ilmoittautumalla ajoissa — jos enää silloinkaan. Tilaisuus pidetään 23.11. klo 18-22. Isäntinä Petri Pietiläinen ja Tuukka Hämäläinen.

ohjelma:

Klo 18: Teoksen kirjalijoita lavalla

Sanaperformanssi: taitureina Maria Peura, Tiina Raevaara ja Jouko Sirola.
Varakirjailijakilpailu: Ota rohkeasti käteesi kirjailijavieraidemme teoksia ja esitä heille katkelma heidän teoksestaan. Kukin kirjailija tuomaroi itseään miellyttävän varakirjailijan. Kirjapalkinnot ja varakirjailijadiplomi parhaille! Yleisöäänestys illan parhaasta varakirjailijasta.

Klo 20: Särön Tajunta-numeron julkistamistilaisuus

Runoteatteria: Juon mennyttä kesää – eli lauluja ja lausuntaa Pornaisten bussipysäkillä. Ohjaus ja käsikirjoitus Thomas Henriksson.

Runoesityksiä: Emilia Hiekkala: Nainen ja runot kitaran kera. Teppo Paulasto: Nokialainen runoilija, joka kirjoittaa yllättävän helppoa runoutta. A.W. Yrjänä: Ehdotuksia tajunnan laajentamiseksi.

Ohjelma päättyy noin klo 22. Klubi on avoinna noin klo 24 saakka.

Klubi-tapahtuma on yksityistilaisuus, johon pääsee ainoastaan  ilmoittautumalla etukäteen (20.11.mennessä) osoitteeseen nyyssonenjp(at)gmail.com. Tilaa on rajoitetusti. Jos nimeäsi ei ole listalla, niin ovimies Janne ärähtää ja puikit pakoon!