Kuolema Valintalossa kaipaa silminnäkijöitä

Iltasatu ja yönkulkija -numeron pääkirjoituksessa oli varmasti jotain vialla, kun se on poikinut poskettoman oudolla aggressiolla höystettyä kommentointia sähköpostiini. Minulle on muun muassa esitetetty näennäisen viaton kysymys: Miksi päätoimittajalla puuttui kuvassa pää?

Varmistin asian Säröstä. Totta tosiaan. Joko kuvaamisen, kuvankäsittelyn tai painamisen yhteydessä pääkirjoittajan pää katosi. Kaiken varalta piti vielä katsoa peiliin. Huhhuh. Ehkä katsoin kylpyhuoneen peiliä jotenkin alaviistosta, kun kuvassa näkyi pelkkiä klinkkereitä.

Luin päätoimittajan pää puuttuu -palautteen uudestaan. En ymmärtänyt siitä enää yhtään mitään. Itse pääkirjoitusta en uskalla enää lukea, mutta jos joku sitä vielä haluaa kommentoida, tähän tarjoutuu mahdollisuus joko blogissa tai sähköpostiin. Pyydän siis palautetta — vailla omahyväisyyden ja peilaamisen tarpeen häivähdystäkään — koska pelko tarvitsee ruokaa siinä missä klinkkerit tarvitsevat näkijänsä.

Pääkirjoitus löytyy täältä http://www.sarolehti.net/uusin.php —  ja toimituksen osoite on siis sarolehti(at)gmail(piste)com. Terv. Mark