Maaliskuun runolavalle nousee Juho Kuusi

Seuraava Särö Open Mic -lavarunousilta pidetään lauantaina 25.3. Porvoossa. Tule paikalle hyvissä ajoin – viime kerralla sali tuli ääriään myöten täyteen.

Mikä olisikaan parempi tapa siirtyä henkisesti talvesta kevääseen kuin elävä runous ystävien ja ystävällisten tuntemattomien ympäröimänä, lämpimän teemukillisen tai virvoittavan viinilasillisen valpastamana?

Särö Open Mic -iltaan ovat tervetulleita kaikenikäiset esiintyjät ja kuuntelijat. Tällä kertaa runoillan kutsuvierasesiintyjä on Juho Kuusi, joka tunnetaan muun muassa kaksinkertaisena poetry slamin suomenmestarina ja Talent Suomi 2020 -finalistina. Hän on parhaillaan tekemässä runoutta ja musiikkia sekoittelevaa levyä sekä toista runokirjaansa.

Open mic -illan juontaa tuttuun tapaan helsinkiläinen runoilija, spoken word -artisti, DJ ja kulttuurituottaja (AMK) Harri Hertell. Jos haluat esiintyä, ilmoita siitä Hertellille etukäteen sähköpostitse (). Runolavalle voi nousta myös ilman ennakkoilmoittautumista, mikäli noin viisiminuuttisia vuoroja on illalla vielä jäljellä.

Aika ja paikka: la 25.3.2023 klo 19–22, Aatos Cafén kulttuuritila Vanha123 (Kaivokatu 37 B, Porvoo). Vapaa pääsy (vapaaehtoinen pääsymaksu). Lisätietoja tapahtuman Facebook-sivulla.

Tapahtumaa tukevat Taiteen edistämiskeskus, Suomen Kulttuurirahaston Uudenmaan rahasto, Porvoon kaupunki ja Aktia-säätiö.