Särö mukana Elävän kirjallisuuden festivaalilla 4.2.2023

Tampereen viihtyisin kirjallisuustapahtuma pidetään helmikuun alussa Työväenmuseo Werstaalla. Tule nojailemaan Särön myyntipöytään ja nappaa mukaasi Olga Tokarczukin novellikokoelman uunituore suomennos tai Särön irtonumeroita tarjoushintaan.

Jo neljäntoista vuoden ajan järjestetty Elävän kirjallisuuden festivaali kokoaa yhteen kulttuuritoimijoita, elävöittää Tampereen kirjallista kulttuuria ja toimii vaihtoehtona kaupallisemmille kirjamessuille.

Säröllä on ensi kertaa myyntipöytä paikan päällä. Pöydältä löytyy Särön irtonumeroita, kattava valikoima Blank Berlin Books -muistikirjoja, pieni edullisten kirjojen divariosasto sekä Olga Tokarczukin vastikään suomeksi ilmestynyt novellikokoelma Rumpujen kaupunki (Särötär 2023) – mukana poikkeuksellisia tarjouksia. Särön ja kustantamon taustajoukot ovat paikalla koko päivän. Tule vaihtamaan kuulumisia!

Elävän kirjallisuuden festivaalin teemana on tänä vuonna Matka, ja olennaiset kysymykset kuuluvat: Kenen kanssa matkaamme? Mistä olemme tulossa ja minne menossa? Mikä on kirjallisuuden rooli tällä matkalla? Ohjelmassa on teemaa laajasti käsitteleviä paneelikeskusteluja, haastatteluja ja performansseja sekä osallistavampaa tekemistä, kuten lukupiiri, sanataidetyöpaja ja Radikaalit ristipistot -työpaja. Musiikkia tarjoilee folk-rokahtava Pääsky.

Festivaali huipentuu klo 19 alkaen G Livelabissa järjestettävään Tiiliskivi-klubiin, jossa julistetaan vuoden 2022 Tiiliskivi-palkinnon voittaja. Festivaalin ja Tiiliskivi-klubin järjestää Tampereen yliopiston kirjallisuudenopiskelijoiden ainejärjestö Teema ry.

Aika: lauantai 4.2.2023 klo 11.00–17.00.

Paikka: Työväenmuseo Werstas, Väinö Linnan aukio 8, Tampere.

Vapaa pääsy.

Särön myyntipöydän maksutavat: kortti, käteinen, MobilePay.