Tammikuun open micin kutsuvieraana Ester Nuori Leppä

Lauantaina 21.1. sydäntalveamme valaisee Särö Open Mic, jossa kaikki halukkaat saavat esittää omia runojaan. Porvoossa järjestettävään iltatilaisuuteen on vapaa pääsy.

Edellisissä Särön lavarunoilloissa yleisö on saanut kuulla improvisaatiota, pöytälaatikkorunoutta, kirjassa julkaistuja runoja, musiikkia kitaran säestyksellä, runonlaulantaa, spoken wordia ja valmiita kategorioita sitkeästi väisteleviä säkeitä. Tammikuun 21. päivänä kello 19 alkaen lava on taas avoin.

Tämänkertainen kutsuvierasesiintyjämme Ester Nuori Leppä on Helsingissä syntynyt runoilija, kirjailija, kirjanpainaja ja muusikko, joka on viettänyt lapsuutensa kesät Porvoon saaristossa. Hän on äärimmäisen utelias ja taiteessa suuntautunut epäonnistuneiden ja raadollisten ihmiskohtaloiden kuvaamiseen. Ekologisuus ja orgaanisuus ovat Lepän taiteellisessa työskentelyssä kaiken läpäisevä ja kantava voima.

Open mic -illan juontaa tuttuun tapaan helsinkiläinen runoilija, spoken word -artisti, DJ ja kulttuurituottaja (AMK) Harri Hertell. Jos haluat esiintyä, ilmoita siitä Hertellille etukäteen sähköpostitse (). Runolavalle voi nousta myös ilman ennakkoilmoittautumista, mikäli noin viisiminuuttisia vuoroja on illalla vielä jäljellä.

Aika ja paikka: la 21.1.2023 klo 19–22, Aatos Cafén kulttuuritila Vanha123 (Kaivokatu 37 B). Vapaa pääsy (vapaaehtoinen pääsymaksu).

Tapahtumaa tukevat Suomen Kulttuurirahaston Uudenmaan rahasto, Porvoon kaupunki ja Aktia-säätiö.