Särön blogi kollektiiviseksi

Mark Mallon:

Särön blogikäytäntö uudistuu tästä viikonvaihteesta alkaen. Kirjoittajakunta laajenee entisestä parista kolmesta kirjoittajasta viiteentoista. Blogilaisille on varattu etukäteen kirjoituspäivät, ja vuorot ovat henkilöstä riippuen 2–8 viikon sykleissä. Kullekin kirjoittajalle on varattu oma viikonpäivä, ja viikonpäivävalinnat noudattavat seuraavanlaista, väljähköä logiikkaa:

Maanantait ovat 2, 4 ja 8 viikon sykliläisille, ja lähinnä Särö-lehden toimittajille; keskiviikot ovat neljän viikon sykliläisille, ja nämäkin lähinnä toimituslaisille; perjantait ovat viiden viikon välein kirjoittaville, ja painotus on kallistunut toimituskuntaan kuulumattomiin ja kielenkääntäjiin. Sunnuntait on varattu harvoin ja epäsäännöllisesti kirjoittaville sekä special-guesteille. Tiistait, torstait ja lauantait on suunniteltu blogin lepopäiviksi, mutta ei niinäkään päivinä kirjoittaminen kiellettyä ole. Tällaiset mahtipontiset blogisuunnitelmat meillä siis! Toivotaan että toteutus tulee olemaan ainakin jotain sinne päin.

Uuden blogityöryhmän kirjoittajat ovat Anne Dougan, Hannimari Heino, Tuukka Hämäläinen, Seija Kerttula, Tiina Lehikoinen, Anne Leinonen, Mark Mallon, Johanna Muurinen, Eija Mäkinen, Anne Mölsä, Risto Niemi-Pynttäri, Petri Pietiläinen, Tiina Raevaara, Sanna Saastamoinen ja Maija Väisänen.

Ensimmäinen uusi kirjoittajamme on marraskuussa Särön toimituskuntaan astuva Anne Mölsä, joka parhaillaan kiertää Yhdysvaltoja keräämässä elämänkokemuksia ja aineistoa kirjalliseen projektiin.

Kirjoittajien esittelyt ja kirjoitusvuorot ilmestyvät piakkoin tuohon oikeanpuoliseen valikkoon omalle sivulleen.

Hyvät lukijat, viihtykäähän monipuolistuvan blogimme seurassa! Ja kommentoikaa!