Särön Iltasatukilpailulle jatkoaikaa

Särön iltasatukilpailulle on annettu jatkoaikaa, koska tulokset voidaan julkistaa ja voittajatekstit julkaista vasta vuoden viimeisessä numerossa (4/08). Kilpailun uusi deadline on 7.11.2008. Alla kilpailunohjeet:

======================

Särö kutsuu iltasatukilpailuun!

Haastamme sinut kirjoittamaan modernin iltasadun, joka on lasten korville rauhoittavaa, turvallista kuunneltavaa ja aikuisten suussa kiinnostavaa luettavaa. Sadun pituus on enintään 10 000 (kymmenentuhatta) merkkiä sisältäen välilyönnit. Iltasadun aihe on vapaa. Tuomareina toimivat kirjailijat Irja Sinivaara ja Petri Pietiläinen. Kilpailu on avoin kaikille ikäryhmille.

Tekstit toimitetaan liitetiedostona omalla nimellä, puhelinnumerolla ja osoitteella varustettuina 7.11. 2008 mennessä osoitteeseen . Nimen tulee näkyä jokaisella sivulla ja sivut tulee numeroida. Yhteystietojen tulee ilmetä sekä saatteessa että liitteessä. Kilpailutekstejä vastaanotetaan ainoastaan sähköpostitse. Kilpailuaika päättyy 7.11.2008 klo 23.59. Voittaja ja muuta parhainta satusatoa julkaistaan Särön numerossa 4/08.

Kilpailun voittajalle myönnetään 140 euron palkinto. Muista julkaistuista saduista maksetaan 70 euron korvaus. Palkintosummaa saatetaan korottaa kilpailun aikana.

Järjestäjä pidättää oikeuden esittää satuja kahdessa lapsille suunnatussa yleisötilaisuudessa (Porvoossa ja Kotkassa) ilman eri korvausta. Teksteistä, joita ei ole julkaistu Särössä, mutta joita esitetään tilaisuuksissa, maksetaan 70 euron korvaus. Jos kilpailuun osallistuja ei halua tekstejään esitettävän näissä tilaisuuksissa, on tästä mainittava kilpailutekstin saatteessa. Iltasatutilaisuudet ovat vasta suunnitteilla, ja niiden mahdollisesta järjestämisestä ilmoitetaan kaikille osallistujille sähköpostitse.

======================

Mikäli olet jo osallistunut kilpailuun, ja haluat lähettää uuden tekstin tai uuden version aiemmin lähettämästäsi tekstistä, pyydämme sinua väärinkäsittelyn välttämiseksi ilmoittamaan, että kyse on uusintalähetyksestä ja että vanha lähetys tulee poistaa. Jos haluat pitää aiemman lähetyksesi voimassa, sinun ei tarvitse ryhtyä mihinkään toimenpiteisiin. Särö pahoittelee määräajan siirtymisestä mahdollisesti aiheutunutta vaivaa. Tiedustelut: tai puh. 041 535 6065 (Mark Mallon).