Suomi-Särö painossa.

Mark Mallon:

Suomi, Perkele -Särö pääsi viimeinkin tekijöittensä käsistä Porvoosta, Helsingistä ja Berliinistä Tallinnan Kirjapainoon. 160-sivuisen numeron sisällöstä ei tässä enempää paljastella, mutta lehden kansi saadaan blogin etusivua komistamaan lähipäivinä. Painotyö valmistuu Tallinnan Raamatutrükikodan arvion mukaan 17.10. Tekijöiden ennusteen mukaan tulossa on Särön tähänastisen historian värikkäin ja maukkain numero.

Värimaisemassa sininen ja valkoinen risteävät keskenään, ja punaisessa horisontissa keltainen nousee siivilleen. Maku on helmeilevä ja jyhkeän hattaramainen, kitalakea kutkuttaa viipyilevä suomätäs, kielellä pirskahtelee puolukan aito ilo.

Nyt tekijöistä ainakin muutama  menee katsomaan unia. Tätä Särön tähtinumeroa on tehty yli kymmenen kuukautta, melkein tauotta. Ja mitä siellä unissa näkyykään: Särön itsenäisyyden lippu hulmuaa vapaudestaan onnellisena, yllä pirskahtelevan Itämeren, yllä kumpuilevan Lapin.

Ole nopea, ja tilaa 14 euron Suomi-Särö tietämättä siitä tuon taivaallista, . Tai odota muutama päivä, että kansi saadaan näkyviin ja nettisivujemme tilauslomake valmiiksi.

Tiedoksi, että seuraavat Säröt ilmestyvät kapeimpina ja siten nopeimpina. Niin sopii ainakin uskoa.

Ai niin, syksyn kauniista päivistä nauttiessasi muista Säröä myös avustajan ominaisuudessasi!