Varaa bussikuljetus Kotkan open mic -iltaan 14.10.

Tilausbussi kuljettaa Särö Open Miciin saapuvan runoyleisön ja esiintyjät Porvoosta Kotkaan ja takaisin 10 euron hintaan. Tunnelma on taattu! Bussiliput ovat myynnissä Särön verkkokaupassa.

Koska haluamme mahdollisimman monen porvoolaisen ja pääkaupunkiseudulla asuvan elävän runouden ystävän löytävän tiensä Kotkan ravintola Kairossa järjestettävään Särö Open Mic -tilaisuuteen lokakuussa, järjestämme paikan päälle edullisen bussikuljetuksen.

Tidstrandin linja-auto lähtee Porvoosta Rauhankadun turistipysäkiltä klo 17.15 ja saapuu ravintola Kairoon 18.30. Paluumatkalle lähdetään klo 22.50. Mikäli matkassa ei ole mutkia, pääkaupunkiseudulla asuvat matkustajat ehtivät tarvittaessa nousta Porvoosta Helsinkiin klo 00.05 lähtevään bussiin.

Osta bussilippusi Särön verkkokaupasta ajoissa, sillä lippuja on saatavilla rajoitetusti. Bussilippu toimitetaan sähköpostitse.

Itse open mic -tilaisuuteen on tuttuun tapaan vapaa pääsy. Illan alkupuoliskolla runoja esittävät valovoimaiset kutsuvieraamme, joita ovat (tähän mennessä varmistuneet): haminalainen Maiju Pohjola, kotkalainen Mika Kempas ja porvoolainen Saila Hakaniemi. Jälkimmäisellä puoliskolla lava on vapaa kaikille halukkaille. Juontajina toimivat Ville Vanhala ja Harri Hertell.