Yliluonnollisuus ja teollisuus joulukuussa. Mieli ja kirjoittaminen keväällä.

Särön Teollisuus ja yliluonnollisuus -tuplanumeron (38-39) kokoaminen on hyvässä vauhdissa, mutta viime hetken aineistotarjouksia (proosaa, runoutta, esseitä, artikkeleita) teeman ympäriltä otetaan vielä vastaan. Numero ilmestyy joulukuussa 2019.

Sen jälkeen, keväällä 2020, ilmestyy numero nimeltä Mieli ja kirjoittaminen (40). Se sisältää muun muassa prokrastinaatiota, unia ja masennusta.

Verkko-Särössä ja lehdessä aletaan julkaista entistä enemmän tietokirjallisuuskritiikkejä Wihurin rahaston tuella, koska mielestämme laadukas tietokirjallisuus ansaitsee nykyistä enemmän näkyvyyttä, ja lukeva yleisö ansaitsee lisää tietoa siitä, millaista tietokirjallisuutta maassamme julkaistaan. Kiitämme Wihurin rahastoa avustuksesta!

Oder-residenssissä Frankfurt an der Oderissa on vielä tilaa joulukuun 2019 alkupuolella. Katso vapaat ajat ja hinnat täältä. Huom: hakijan tulee olla Särön tai sen yhteistyöjärjestön jäsen.

Iloksemme ilmoitamme, että Tieteentekijöiden liitto aloittaa Oder-residenssin uutena yhteistyökumppanina 2020 alkaen. Liiton jäsenet ovat siten oikeutettuja hakemaan työskentelyjaksoa residenssissä, jonka ikkunoista avautuu näköala Oder-joen yli Puolaan.

Muistathan, että Verkko-Särö päivittyy tasaiseen tahtiin ajankohtaisilla artikkeleilla ja aiempien Säröjen parhailla paloilla. Katkelma esimerkiksi Puolan aika / Czas Polski -numerossa julkaistusta Olga Tokarczukin syvähaastattelusta on luettavissa täällä.

Toivotamme sinulle kaunista syksyä!