Julkistamistilaisuus: Olga Tokarczukin Anna In maailman hautakammioissa

Teoksen suomentaja Tapani Kärkkäinen ja kirjailija Riikka Pelo keskustelevat nobelistin uudesta romaanisuomennoksesta lauantaina 19.10.2024 Särön Välitilassa Helsingissä.

Puolalaisen Nobel-palkitun kirjailijan tuore romaanisuomennos Anna In maailman hautakammioissa (alkup. 2006, suom. Särötär 2024) on kuuleman mukaan Tokarczukille itselleen hänen ”rakkain kirjalapsensa” omasta tuotannostaan.

Toivotamme sinut tervetulleeksi kirjan julkistamistilaisuuteen tulevana lauantaina.

“Anna Inin tarinaa ei ole kerrottu läpikotaisin, vaan se pitää sisällään paljon kysymysmerkkejä. Se on kuin surrealistista unta, hämmentävä sekoitus ikiaikaista myyttiä ja digitaalista tulevaisuutta”, kirjoittaa Kulttuuritoimituksen arviossa Kati-Annika Ansas.

Romaanin suomentaja Tapani Kärkkäinen keskustelee kirjailija Riikka Pelon kanssa Anna Inistä ja muista Tokarczukin luomista maailmoista (kesto: noin 1 tunti). Tämän jälkeen on aikaa yleisökysymyksille ja vapaalle keskustelulle.

Romaani on julkistamistilaisuudessa myynnissä tarjoushintaan 25 €. Maksu onnistuu kortilla, käteisellä tai MobilePaylla.

Tarjolla on kahvia ja teetä sekä pientä suolaista. Omia juomia ja eväitä saa ottaa mukaan ja nauttia paikan päällä.

Tilaisuus alkaa klo 19. Huom: ovet aukeavat klo 18.45.

Osoite: Välitila, Helsinginkatu 17 B, Helsinki. Käynti katutasosta.

Vapaa pääsy.

Riikka Pelo. Kuva: Liisa Takala.
Tapani Kärkkäinen. (Kuva: kotialbumi.)
Särötär tapasi Olga Tokarczukin syyskuussa Puolassa. (Kuva: Venla Saalo.)