Itäisen kirjallisuuden iltamat 5.3.2022

Särö järjestää lauantaina 5.3. klo 19–23 Itäisen kirjallisuuden kevätiltamat. Paikkana on tällä kertaa Porvoossa sijaitseva tunnelmallinen Levinin kellari (Jokikatu 2 C). Tilaisuus on kaikille avoin. Pääsymaksu on 7 euroa. Tervetuloa!

Illan vieraita: Runoilija ja suomentaja Kai Nieminen lukee uusia runojaan ja luo tunnelmaa klarinettimusiikilla. Urte Liepuoniute, suomalaisen kirjallisuuden liettuantaja. Juhani Ihanus, kirjailija ja Užupiksen tasavallan suurlähettiläs “Helsingissä ja sen tuolla puolen”. Eero Balk, Itä-Euroopan slaavilaisiin kieliin (mm. venäjä, ukraina, ylä- ja alasorbi) erikoistunut suomentaja. Kansainväliseen politiikkaan ja muun muassa Kiinan valvontayhteiskuntaan perehtynyt kirjailija Jani Saxell. Särön päätoimittaja Mark Mallon haastattelee vieraita. Ohjelmassa lisäksi vapaata keskustelua, tutustumista ja viihtymistä!

Talon puolesta tarjolla on pientä suolaista ja makeaa sekä tervetuliaisjuoma. Omia eväitä ja alkoholijuomia voi ottaa vapaasti mukaan (paikan päällä ei alkoholimyyntiä). Myyntipöydällä Särön irtonumeroita ja Blank Berlin Books -muistikirjoja.

Pyydämme ilmoittautumiset pian, torstain 3.3. aikana sähköpostitse osoitteeseen sarolehti (at) gmail (piste) com.

Helsingistä tulijoille tiedoksi, että busseja Porvoosta kulkee takaisin pääkaupunkiin yölläkin tunnin välein, aina klo 02:05 saakka.