Särölle kunniamaininta laatulehtikilpailussa

Särölle on myönnetty 30.10.2021 Kulttuuri-, mielipide- ja tiedelehtien liitto Kultti ry:n jokavuotisessa Vuoden laatulehti -kilpailussa kunniamaininta parhaasta sisällöstä.

Särölle on myönnetty 30.10.2021 Kulttuuri-, mielipide- ja tiedelehtien liitto Kultti ry:n jokavuotisessa Vuoden laatulehti -kilpailussa kunniamaininta parhaasta sisällöstä. Olemme tunnustuksesta erittäin otettuja ja kiitollisia!

”Särö on iloinen yllätys kirjallisuus- ja kulttuurilehtien joukossa. Miellyttävä pieni formaatti houkuttelee kantamaan lehteä mukana. Artikkelit ovat kiinnostavia ja asiantuntevia. Lehti, jonka mielellään lukee kannesta kanteen hitaasti mietiskellen”, kilpailun tuomari Baba Lybeck perusteli.

Vuoden laatulehtipalkinnon voitti niin&näin. Yleisön suosikiksi äänestettiin Ruumiin kulttuuri. Kunniamaininnan saivat Särön lisäksi Linnut (ulkonäkö) ja Tähtivaeltaja (taitto).

Kulttuuri-, mielipide- ja tiedelehtien liitto Kultti ry:n jokavuotinen Vuoden laatulehti -palkinto jaettiin nyt 16. kerran.  Kilpailun tarkoitus on nostaa esiin laadukkaita kulttuuri-, mielipide- ja tiedelehtiä sekä muistuttaa niiden merkityksestä osana suomalaista yhteiskunnallista keskustelua.