Myy jotain ihmeellistä Särössä

Särö haluaa mitä kohteliaimmin todeta, että lehdessä voi kertoa myyvänsä tai olevansa halukas ostamaan muutakin kuin ihmisen seuraa. Lanseerasimme vastikään uuden mainospaikkatyypin, tuiki tavallisen rivi-ilmoitustilan, jossa yksityiset ihmiset, yhdistykset, yritykset ja muut yhteisöt voivat mainostaa ja tiedottaa tavaroista ja palveluista, joita he itse tarvitsevat tai joita he muille tarjoavat. Koska Särö on kulttuurilehti, ilmoituksilla tulisi olla edes hienosäikeisen fiktiivinen yhteys kulttuurin ja taiteen maailmaan.

Jos etsit tiettyä kirjaa, tai haluat myydä akvarellin, tai etsit sisustussuunnittelijaa akvaariollesi, tai haluat tietää missä Pariisissa voi hankkia häikäisevät koristeet polkupyörän keulaan, tai haluat vuokrata asuntosi runoilijalle, tai tarjoat ateljeekritiikkipalvelua, tai haluat tyrkätä itsesi esikuvaksi esikoisromaanin mystiseksi sivuhenkilöksi, tai haluat tiedottaa laululyrikkakilpailusta, tai haluat mainostaa kirjoittajakurssia, tai etsit työtiloja Keravalta tai Raisiosta, tai etsit harjoittelupaikkaa lehden toimittajana,

tai haluat ostaa ihan mitä tahansa, kunhan halvalla lähtee, niin lähetä Säröön rivi-ilmoitus (max 365 merkkiä välilyönteineen) 2.7. 2009 mennessä, jolloin se ehtii vielä Tupla-seksuaalisuus-Säröön. Ilmoitus maksaa 23,40 euroa (sis. alv). Numero ilmestyy heinäkuun lopussa. Yhteystiedot mukaan! Ilmoitukset lähetetään osoitteeseen saro.toimitus(at)gmail.com.

Huom: ilmoittajat saavat 12 euron arvoisen numeron kotiin postittetuna hintaan 6,60 euroa, mikäli ilmoitus ja lehti (jos 140-sivuista tuotetta enää lehdeksi voi sanoa) maksetaan yhtäaikaisesti. Yhteensä siis 30 euroa. Anteeksi tämä mainostilan mainostaminen täällä blogissa, mutta tehtävämme on palvella kansakuntaamme niin monipuolisesti kuin vain kykenemme.