Särö auttaa myös rakkaudessa.

Nainen tai mies hukassa?  Kirjoita Särölle 19.6.2009 mennessä. Voit löytää uuden kumppanin, tai jos hyvin käy, voit jopa saada sen entisen takaisin.

Särön evoluutio-seksuaalisuusnumerossa elvytetään senssi- eli pariutumispalstaa.

Jotta Särön evoluutio-seksuaalisuus-teema ei jäisi pelkästään teoreettiselle tasolle, virittelemme henkiin perinteisen, mutta kaiketi häviämäisillään olevan parinmuodostusfoorumin, paperiin painetun senssipalstan (Särössä kutsumme sitä pariutumispalstaksi).

Palstalla voivat tutustua toisiinsa myös internetittömät ihmiset. Koska Särö on kulttuurilehti, esittelyissä kannattanee korostaa kultturellista suuntautuneisuuttaan. Parinhakijoiksi ovat toki tervetulleita kaikki muutkin, kuten työttömät, opiskelijat, eläkeläiset tai vaikka ihan tavalliset porvarit.

Ilmoitukset ovat maksuttomia. Parinhaku tapahtuu lähettämällä kirje (tai sähköposti) toimituksen osoitteeseen. Ilmoittajan on syytä kertoa muutamalla sanalla itsestään ja siitä, minkälaista seuraa olisi toivomuslistalla. Yhden yön juttuja ei Säröstä kannata hakea jo senkään takia, että lehti ilmestyy jokseenkin pitkällä viiveellä ilmoituksen jättämisestä.

Ilmoitukset julkaistaan Särössä nimettöminä. Kontakti järjestetään ilmoittajan intimiteettiä varjellen siten, että ilmoittajasta kiinnostuneet eivät saa ilmoittajan yhteystietoja, vaan toimitus välittää treffeistä kiinnostuneiden yhteydenotot ilmoittajalle. Särö käsittelee kaikki tiedot luottamuksella, eikä kenenkään yhteystietoja luovuteta ulkopuolisille.

Maksimissaan 400 merkin (sis. välilyönnit) eli noin 40 sanan pituiset ilmoitukset pyydetään lähettämään suljetussa kuoressa osoitteeseen Särö, Rihkamakatu 2, 06100 Porvoo tai sähköpostitse osoitteeseen: saro(piste)toimitus(at)gmail.com. Ilmoituksissa on oltava ilmoittajan koko nimi ja posti- tai sähköpostiosoite. Kuoreen tunnus / viestin otsikoksi: Särö rakkaudessa.

Toimitus pidättää oikeuden lyhentää ilmoitustekstejä tai olla julkaisematta ilmoituksia. Ilmoitusten viimeinen jättöpäivä on 19.6.2009. Evoluutio-seksuaalisuus-Särö (1-2/2009) ilmestyy heinäkuun loppupuolella.