Joo joo, kyllä me annamme kuulua itsestämme

Tämä tiedote erityisesti heille, jotka ovat tarjonneet aineistoa Evoluutio-seksuaalisuus-Särölle:

Artikkeli-aineston valinnat on tehty, osa on työstettävänä, osa jo taitossa. Novellivalinnat on tehty suurinpiirtein, mutta runotarjonta odottaa pääosin vielä läpikäyntiä. Tulevan Särön jo aiemmin debytoineita runoilijoita ovat Tiina Lehikoinen, Jemina Staalo ja Sinikka Vuola. Aiemmin julkaisemattomien runoilijoiden osalta valinnat on vielä tekemättä.

Pahoittelen, että emme ole olleet aineiston tarjoajiin kovin tiiviissä yhteydessä. Yleisenä vinkkinä sanottakoon, että jos meistä ei kuulu kuukausi aineiston lähettämisen jälkeen, perään saa ja kannattaakin huudella. Kaunis periaatteemme on, että jokainen sähköpostitse tullut aineistotarjous kuitataan vastaan otetuksi viikon sisällä, ja että päätös julkaisemisesta tulee suurinpiirtein deadlinen kieppeillä. Tai viimeistään kuukausi sen jälkeen.

Tarjoan jäätelön kaikille, jotka ovat lähettäneet runoja tai asiatekstiä, eikä kukaan täällä ole koskaan mitään vastannut. Vastaamattomuus on inhottavaa, eikä sitä tietenkään näin imelällä tavalla kokonaan kompensoida, mutta kuitenkin merkittäviltä osin.

Mark