Särö Open Mic -klubilla esiintyy lauantaina 6.4. Emma Leppo – ja sinä?

Porvoon Aatos Caféssa noin kahden kuukauden välein pidettävä lavarunoklubi on kerta toisensa jälkeen valloittanut runokansan sydämet. Tervetuloa mukaan, runoudesta ja elävästä kirjallisuudesta kiinnostuneet tekstintekijät, kuulijat ja uteliaat!

Helsingissä varttunut Emma Leppo on spoken word -taiteilija sekä lavaruno- ja yhteisöaktiivi. Runoudessa ja elämässä häntä kiinnostavat kehossa tuntuva rytmi, lohtu ja melske, yhteydet, liikkeet ja muutosvoima. Hän organisoi, kirjoittaa ja opiskelee Turussa.

Hänen jälkeensä lavalle voivat nousta kaikki halukkaat omine, ainutlaatuisine teksteineen korkeintaan viiden minuutin ajaksi. Kieli on vapaa – myös muut kuin suomenkieliset esitykset ovat erittäin tervetulleita. Musiikki-instrumentit ovat sallittuja. Illan juontaa tuttuun tapaan helsinkiläinen runoilija, spoken word -artisti, DJ ja kulttuurituottaja Harri Hertell.

Varmista esiintymispaikkasi lähettämällä sähköpostia otsikolla SÄRÖ OPEN MIC osoitteeseen . Kerro samalla esiintymisnimesi. Voit osallistua myös ilman ennakkoilmoittautumista, mikäli esitysvuoroja on illalla vielä jäljellä.

Mikäli saavut pääkaupunkiseudulta tai kauempaa, huomaathan, että busseja kulkee Porvoosta Helsinkiin yömyöhäänkin (viimeinen vuoro klo 2:05).

Tukijat: Suomen Kulttuurirahaston Uudenmaan rahasto, Taiteen edistämiskeskus.

Tapahtuman Facebook-sivu.

Aika: lauantai 6.4.2024 klo 19.00–22.00.

Paikka: Cafe Aatos / Vanha 123, Kaivokatu 37, Porvoo.

Vapaa pääsy. Vapaaehtoinen pääsymaksu (käteinen, MobilePay 0408315875).