Voi IHQ että kaikki on OOKOO!

Tuukka Hämäläinen:

Rakas lukija!

Nykyaikainen länsimainen yhteiskuntamme on välillä hankala paikka elää. Menee helposti huulten mutristeluksi koko homma!

Tarjoan sinulle tässä pienen helpotuksen tilaasi: Neljä jaloa totuutta ja Kahdeksanosaisen jalon polun, joita noudattamalla nykyaika on helpompi sulattaa, eikä harmita mitä jotkut idiootit laukovat telkkarissa milloin mistäkin homoseksuaaleista.

I – Neljä jaloa totuutta

1. Totuus vitutuksesta

Koko ajan vituttaa. Ottaa niin jumalattomasti päähän kaikki mitä ympärillä tapahtuu, henkinen sekä fyysinen kurjuus ja väkivalta. Lisäksi kaikki on vielä saatanan tyhmiä.

2. Totuus vitutuksen alkulähteestä

Vitutus johtuu ihmisyydestä, kahdella tapaa: Koska olen ihminen, minua voi potentiaalisesti vituttaa, ja koska muutkin ovat ihmisiä, he voivat tarjota vitutukseen syyn.

3. Totuus vitutuksen lakkaamisesta

Vitutus lakkaa kun ihminen ei enää typerehdi. Mutta koska typerehtiminen kuuluu inhimillisyyteen, vitutuksen lakkaaminen on epätodennäköistä.

4. Totuus vitutuksen lakkaamiseen johtavasta tiestä

Vitutuksesta voi päästä eroon seuraamalla jaloa kahdeksanosaista polkua.

II – Jalo kahdeksanosainen polku

1. Väärä näkemys

Tiedosta neljä jaloa totuutta ja koko inhimillisen ajattelun umpikuja.

2. Väärä aikomus

Epäeettisyys ja perseestä reväistyt selitykset. Nojaa tutkimustuloksiin, joita ei ole olemassa.

3. Väärä puhe

Kuseta, ärsytä ja loukkaa aina kun mahdollista. Muista ad hominem -taktiikka!

4. Väärä toiminta

Tee kaikkea mahdollisimman typerää, tee sekin päin seinää ja perustele tekosi vedenpitämättömästi.

5. Väärä elinkeino

1. Vaihtoehto: Perusta tehokanala, joka toimii hiilivoimalla, dumppaa jätteesi järveen, ammu tunkeilevat aktivistit. / 2. Vaihtoehto: Perusta helvetin iso IT-konsulttifirma, josta kukaan ei tajua mitä se tekee. Alista työntekijät päivittäiseen kurjuuteen alhaisella palkalla ja ulkoista asiakaspalvelu Viroon.

6. Väärä ponnistus

Makaa kaikki vapaa-aikasi boksereissa katsomassa Big Brother 24/7 -kanavaa, juo kaljaa hallitussa rytmissä siinä sammumisen rajalla, ettet vaan tajua hevon vittua mistään.

7. Väärä tarkkaavaisuus

Älä uhraa hetken ajatusta omalla toiminnallesi, lopeta kaikki itsetietoisuus. Tee mitä huvittaa, ota mitä huvittaa, lyö ja nai ketä huvittaa, joskus samanaikaisesti. Kyllä se siitä suttaantuu.

8. Väärä keskittyminen

Lääkitse itsesi keskittymishäiriöön ja vedä päälle kolme pannua kahvia. Juokse ympyrää kunnes pyörryttää. Juokse sitten lisää. Heti kun ajatuksen pituus ylittää puoli sekuntia, lisää piriä. Jos pystyt kuuntelemaan yli kolmeminuuttisen pop-kappaleen, olet liian keskittymiskykyinen.

Disclaimer: Tämän kirjoituksen ei ole millään tapaa tarkoitus loukata buddhalaisia tai mitään muutakaan uskontokuntaa, paitsi poliitikkoja. Myöskään maatalouselinkeinon harjoittajia en katso pahalla, mutta IT-konsultit voisivat mennä vaikka järveen. Uimaan.