Diliana Stoyanova avaa Särö Open Mic -klubin Porvoossa 17.2.

Nouse lavalle esittämään omia runojasi viiden minuutin ajaksi millä tahansa kielellä – tai tule vain nauttimaan tunnelmasta ja esityksistä. Illan juontaa tuttuun tapaan Harri Hertell.

Särön suosituille runoklubeille ovat lämpimästi tervetulleita kaikenikäiset runouden ystävät, ja tietenkin myös ne, joilla ei ole aiempaa suhdetta runoihin.

Kello 19 alkavan illan kulku on seuraava: aluksi runojaan esittää Helsingissä asuva bulgarialais-suomalainen runoilija ja oikeustieteen tohtori Diliana Stoyanova. Vuoden 2023 poetry slamin Suomen mestarin motto on: ”Sometimes I do the words, and sometimes the words do me”. Stoyanovan ensimmäinen runokirja ilmestyy vuonna 2024. Se sisältää runoja englanniksi, suomeksi ja japaniksi.

Hänen jälkeensä lava on vapaa ennakkoon ilmoittautuneille esiintyjille. Jokaisella on viisi yhtä pitkää minuuttia aikaa lausua tekstejään. Kieli on vapaa, ja musiikki-instrumentitkin ovat sallittuja. Mikäli esitysvuoroja on illan loppupuolella jäljellä, voit nostaa kätesi ylös ja tulla esiintymään ilman ennakkoilmoittautumista.

Ilmoittautumisohjeet: lähetä sähköpostia otsikolla SÄRÖ OPEN MIC osoitteeseen . Kerro samalla mahdollinen esiintymisnimesi.

Tapahtuma on pääsymaksuton. Särö ottaa paikan päällä vastaan vapaaehtoisia pääsymaksuja käteisellä ja MobilePaylla (0408315875). Kertyneillä maksuilla katetaan pieni osa runoklubin kustannuksista ja varmistetaan siltä osin tapahtumien jatkuminen myös tulevaisuudessa. Kiitos!

Huom: Ellet pääse paikalle tällä kertaa, laita kalenteriin jo seuraavan runoklubin ajankohta (lauantai 6.4.).

Tapahtumaa tukevat Suomen Kulttuurirahaston Uudenmaan rahasto ja Taiteen edistämiskeskus.

Aika: lauantai 17.2.2024 klo 19.00–22.00.

Paikka: Cafe Aatos / Vanha 123, Kaivokatu 37, Porvoo.

Vapaa pääsy. Vapaaehtoinen pääsymaksu (käteinen, MobilePay). Ei ikärajaa.